Мъж нападна полицайка с нож в западна Франция в петък,

...
Мъж нападна полицайка с нож в западна Франция в петък,
Коментари Харесай

Във Франция издирват наръгал с нож полицайка

Мъж атакува полицайка с нож в западна Франция в петък, съществено я рани и провокира интервенция по задържането му, заяви локалната полиция.
Заподозреният, към момента въоръжен, избягал след нападението в Ла Шапе. сюр Ердре покрай Нант, а полицията е изпратила 80 чиновници, които да го преследват, заяви полицейски източник.
BFMTV съобщи, че той е взел служебното оръжие на полицайката, преди да избяга.
Учениците в началните и междинните учебни заведения в региона бяха държани на закрито, с цел да се избегнат произшествия. Източник, непосредствен до следствието, съобщи, че има заплаха за живота на ранената полицайка.
 Инцидент с нож във Франция, ранен е служител на реда Инцидент с нож във Франция, ранен е служител на реда
Мъж наръга съществено жена служител на реда в полицейския сектор Рамбуйе, който е на 60 км от Париж, в региона на Ил дьо Франс. Това се случило,...
Вътрешният министър Жералд Дарманин беше на път за местопроизшествието, оповестиха от министерството му. Ла Шапел сюр Ердре е малко градче с 20 000 поданици, северно от Нант, покрай френското крайбрежие на Атлантическия океан.
Нападението се случи в същия ден, когато министърът на правораздаването прикани френските съдии да проявят " неотстъпчивост ", когато се занимават с хора, приети за отговорни за набези против полицейските сили. Всички сходни случаи на принуждение би трябвало да се преглеждат пред углавен съд, сподели той в записка до проверяващи магистрати, забелязани от Франс прес.
Френските служители на реда желаеха по-добра отбрана и по-строго наказване за набези против тях.
По-рано този месец служителят на реда Ерик Масон беше убит, до момента в който разследваше търговия с опиати в южния град Авиньон. Смъртта на Масон настъпи след убийството на 23 април на Стефани Монферме, полицейска служителка, която беше намушкана до гибел в град Рамбуйе край Париж при последната джихадистка офанзива във Франция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР