Мъж нахлул в дома на Пиърс Броснан в Малибу и

...
Мъж нахлул в дома на Пиърс Броснан в Малибу и
Коментари Харесай

Мъж нахлул в дома на Пиърс Броснан и се изкъпал на външния душ

Мъж нахлул в дома на Пиърс Броснан в Малибу и се изкъпал на външния душ в парцела, оповестява " Sky news ".

Твърди се, че индивидът също се е изходил в градината на съседа на артиста. Не е ясно дали артистът, пресъздал Джеймс Бонд на екрана, или брачната половинка му Кийли Шей Смит са били у дома по време на случая.

Мъжът е бил арестуван от полицията, откакто е ходил по дребна и огромна потребност в градината на съседа на Пиърс Броснан, преди да влезе в парцела му, съгласно отчетите на униформените.

Заподозреният е ровил в кофата за отпадък на съседа в понеделник, преди да се реалокира в имението на артиста в Малибу, където е употребявал външния душ на артиста, сподели представител на органите на реда.

 

 

TMZ оповестява, че мъжът е засечен от полицейски хеликоптер на известно разстояние и е арестуван.

Представител на артиста сподели пред Fox News, че " мъжът е пристигнал в парцела на Броснанови от плажа и е употребявал външния душ и е бил изведен от личния състав ".

Инцидентът не е първият случай, в който някой нахлува в имението на звездата в Малибу.

Съобщава се, че Броснан е подал ограничаваща заповед предходната година против жена, която съгласно него тормози него и фамилията му. Той упрекна 55-годишната жена, че е паркирала пред къщата му и е преследвала него, фамилията и гостите му, написа " LA Times ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР