Мъж нахлу в училище в Радомир и изведе ученички. Сигналът

...
Мъж нахлу в училище в Радомир и изведе ученички. Сигналът
Коментари Харесай

Мъж нахлу в училище в Радомир и изведе ученички

Мъж нахлу в учебно заведение в Радомир и изведе ученички. Сигналът за обидите и ругатните по отношение на 15-годишната й щерка и нейна съученичка, е подаден на 15 ноември от 37-годишната майка, заяви Дарик нюз.

Мъж е влезнал в час по време на образователни занятия и извел девойки на открито, с цел да обясни обстановка, за която бил известен от брачната половинка му, която продавала артикули на лавка против учебното заведение.

Децата са били упрекнати, че не са заплатили закуски, което довело до грубото поведение по отношение на тях от 44-годишни я й брачен партньор.

По-късно от прокуратурата оповестиха, че по случая е формирано досъдебно произвеждане за осъществяване на непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото.

" В хода на следствието е открито, че на 15.11.2023 година на ул. „ Черковна “ в гр. Радомир жена влезнала в постройка на образователно заведение във връзка на подбуден спор за незаплатени артикули от намиращ се наоколо търговски обект ", се показва в информацията.

Разпитани са очевидци на случая. Изясняват се всички обстоятелства и условия, свързани с него. Разследването продължава.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР