Мъж на 92 години бе хванат да шофира в Сливен

...
Мъж на 92 години бе хванат да шофира в Сливен
Коментари Харесай

Хванаха 92-годишен да кара пиян. Потресаващ отговор!

Мъж на 92 години бе заловен да кара в Сливен нерегистрирана кола без брошура, като с изключение на всичко друго е седнал зад кормилото след приложимост на алкохол. Наложени са му две санкции за общо 600 лв., оповестява БТВ.

Пред медията той съобщи, че няма да спре да кара.
-->
Стефан Стефанов е засечен при рутинна интервенция на пътя. Спрян е на кръстовище в центъра на Сливен, тъй като служителите на реда видяли, че колата му няма регистрационни номера. Той е без брошура и е заловен с алкохол в кръвта. Живее в близкия квартал, а автомобилът му стои на паркинга пред тях.

" Ще се качвам, не, ами, до момента в който пукна ще се качвам. Дъщеря ми вика: " Татко, няма да се качваш в колата ". Аз й споделям: " Докато пукна, аз ще се качвам на колата ", съобщи той пред камерата на БТВ.

Според дъщерята, ключовете за автомобила и в този момент са в татко й. " Кой да му ги вземе? Много скърбя, не мога да приказвам повече. Опасно е да излиза, несъмнено. То е доста ясно ", промълви тя.

Мъжът има шофьорска брошура от 1962 година, само че не знае къде е. Признава самичък, че е карал след приложимост на алкохол. " Вероятно съм пил вино, а може и ракия ", сподели той.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР