Мъж на 59 години е пострадал при пожар в дома

...
Мъж на 59 години е пострадал при пожар в дома
Коментари Харесай

Мъж пострада при пожар в дома си в Кюстендил


Мъж на 59 години е потърпевш при пожар в дома си в Кюстендил нощес, оповестиха от полицията. Горяла е къща на улица " Никола Вапцаров ". Пострадалият е получил 25 % изгаряния в региона на главата, врата и на дясната ръка. Той е превозен в столично здравно заведение от екип на Центъра за незабавна здравна помощ в Кюстендил, прецизираха за Българска телеграфна агенция от полицията.

При пожара са унищожени мебели и дограма, избавени са мебели и част от етажа на къщата. Огънят е сподавен от два екипа на Регионалната работа за пожарна и спешна сигурност (РСПБЗН) в Кюстендил.

Причините за възникването на пожара се обясняват от районно управление (на МВР) - Кюстендил.

Общо седем пожара са гасили в края на предходната седмица екипи РСПБЗН, вреди са нанесли три от тях. При един от пожарите е горяло остарялото учебно заведение в с.Горни Коритен, община Трекляно. Изгорели са 150 кв. м покривна структура, а пожарът е угасен от два екипа на РСПБЗН.  Неправилно прилагане на отоплителни уреди е предизвикало пожар в мазе на къща в Кюстендил. Изгорели са дърва за огрев и маса, постройката е била избавена от опожаряване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР