Мъж на 23 години от Шумен е измамен при покупка

...
Мъж на 23 години от Шумен е измамен при покупка
Коментари Харесай

Шуменец е измамен при покупка на автомобил в интернет сайт

Мъж на 23 години от Шумен е излъган при покупка на автомобил в интернет уебсайт, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.   

Шуменецът е подал сигнал за измамата през вчерашния ден по обяд в полицейското ръководство в града. Той е обяснил, че е попаднал на публикация за продажба на лек автомобил в интернет уебсайт. Осъществил контакт с продавача, защото препоръчаната цена била преференциална.

Търговецът предложил да бъде изпратена първична вноска за покупката на автомобила на лизинг. Мъжът превел желаната сума в размер на 4050 лв.. Когато отишъл на място за реализиране на договорката открил, че е излъган.

За осъществено закононарушение по член 209, алинея 1 от Наказателния кодекс е формирано досъдебно произвеждане.

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи предизвестиха и на 14 февруари, и на 31 януари м.г. за измами по разнообразни канали в интернет. Жена на 48 години заяви в полицейското ръководство в Шумен, че е изнудвана месеци наред, откакто през юни м.г. се свързала с интернет уебсайт за астрология, който предложил и гадания с карти, споделиха от полицията в регионалния град на 12 февруари.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР