Мъж, който управляваше услуга за доставка на наркотици повече от

...
Мъж, който управляваше услуга за доставка на наркотици повече от
Коментари Харесай

Дилър получава 30 години затвор, след като 3-ма души починаха от отравяне с фентанил в един и същи ден

Мъж, който управляваше услуга за доставка на опиати повече от седем години и продаваше инфектирани медикаменти, които убиха трима поданици на Ню Йорк за един ден, беше наказан в пандиза.

Били Ортега, прочут още като " Джейсън " съгласно южния окръг на прокуратурата на Съединени американски щати в Ню Йорк, беше наказан в четвъртък, откакто беше приет за отговорен по голям брой обвинявания, в това число скрит план за разпространяване, владеене на огнестрелно оръжие и разпространяване на опиати, причиняващи гибел.

37-годишният Ортега е наказан на 30 години затвор, се споделя в известие на службата, и пет години следено освобождение.

Фентанил в него.

Дори преди медикаментите да бъдат доставени на тримата души, които починаха на 17 март, Ортега беше осведомен от различен клиент, че някой, който е използвал добавения кокаин предходния ден, е получил свръхдоза и би трябвало да бъде приет в болница и да му бъде даден налоксон, лекарство, което обръща предозиране с опиоиди.

След като получи текста, Ортега координира доставките на завързаните опиати до Джулия Гахрамани, Аманда Шер и Рос Мтанги, се споделя в правосъдните документи. И трите жертви починаха този ден.

По-късно през същия ден Ортега попита различен дилър на опиати дали желае да даде кокаина на „ някои девойки “, като сподели на дилъра посредством текстово известие, че други са споделили, че е „ прекомерно мощен “. " Ортега продължи да продава опиати още една година, до момента в който не беше задържан.

„ Безчувственото и удивително зло държание на Ортега с право заслужаваше забележителна присъда “, сподели прокурорът на Съединени американски щати Деймиън Уилямс в известието за новините. „ Това изречение изпраща известие до трафикантите на фентанил, причиняващи епидемията от фентанил в нашите общности, че те ще понесат най-сериозните последици. “

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР