Мъж, който според прокурорите се е съгласил да пилотира малка,

...
Мъж, който според прокурорите се е съгласил да пилотира малка,
Коментари Харесай

Мъж, който твърди, че е казал на мигранти в натоварена лодка, че ще ги закара в Обединеното кралство „или ще ви убие всички“, осъден за непредумишлено убийство

Мъж, който съгласно прокурорите се е съгласил да пилотира дребна, негодна за корабоплаване лодка, цялостна с мигранти, нелегално от Франция до Англия, което докара до преобръщането на плавателния съд и убиването на минимум четирима души, беше наказан в понеделник за непредумишлено ликвидиране в знаково правосъдно дело в Обединеното кралство. Партньорската мрежа на CBS News BBC News сподели, че осъждането на Ибрахима Бах е първият път, когато мигрант е бил измамен под отговорност във Англия за това, че е наранил други пасажери в една от лодките, които правят рисковото прекосяване или се пробват да потънат.

Според английската прокуратура Бах е можел да обърне дребната надуваема лодка сутринта на 14 декември 2022 година, знаейки, че тя поема вода, само че е решил да продължи през британския Канал. Един пасажер, представен от службата, сподели, че Бах споделил на мигрантите: „ Или ще ви отведа там, или ще ви убия всички “.

Специалният прокурор на CPS Либи Кларк сподели, че на Бах, сенегалски граждан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР