Мъж и жена заплашиха с брадва полицаи в Монтанско, взеха

...
Мъж и жена заплашиха с брадва полицаи в Монтанско, взеха
Коментари Харесай

Мъж и жена заплашиха с брадва полицаи в Монтанско, взеха 5-те им деца

Мъж и жена заплашиха с секира служители на реда в Монтанско, взеха им децата, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Случката е от през вчерашния ден. Около 11 часа униформени посетили адрес в Крива бара, населяван от 45-годишен престъпно проявен. Ченгетата били извикани за оказване на подпомагане на чиновници на протекция на детето в Лом при осъществена от тях инспекция.

В хода на контрола мъжът се заключил в дома си дружно с 31-годишната жена, с която живеел на фамилни начала, и петте си малолетни деца. При диалог с него, в който му било казано да отключи, с цел да бъде осъществена инспекцията, той се заканил с секира на чиновниците на реда. След извършена продължителна сказка мъжът отключил входната врата и инспекцията била осъществена.

Двамата с 31-годишната му жена били арестувани за 24 часа в полицейския арест на районното ръководство в Лом, а децата са настанени в приемни фамилии.

Извършено е претършуване в дома, при което са конфискувани материални доказателства - 2 брадви. В районното ръководство на Лом е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР