Мъж и жена на около 60 години бяха убити, докато

...
Мъж и жена на около 60 години бяха убити, докато
Коментари Харесай

Катастрофа в Мейдстоун: Мъж и жена на 60 години и кучето им загинаха, след като бяха блъснати от BMW

Мъж и жена на към 60 години бяха убити, до момента в който се разхождаха, когато бяха блъснати от кола при злополука, която също лиши живота на кучето им.

Двойката разхождала домашния си любим в Беърстед, Мейдстоун, когато били блъснати от черно BMW X5 през вчерашния ден в 13:45. Разследващите служители на реда приканват всички очевидци на случая да се свържат.

Говорител на полицията в Кент сподели: „ Около 13:40 ч. в събота, 20 януари 2024 година, лидерът на черно BMW X5 беше забъркан в конфликт с двама пешеходци, които разхождаха куче в Thurnham Lane. Служители участваха на местопроизшествието дружно със службата за кола за спешна помощ на Югоизточното крайбрежие, където и двамата пешеходци, мъж и жена на към 60 години, дружно с кучето, бяха оповестени за умряли на място.

„ Всеки, който е бил очевидец на случая, или който има някаква друга информация или запис от видеорегистратор преди или по време на конфликта, се приканва да се обади в отдела за следствие на съществени конфликти на полицията в Кент....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР