Мъж е оставен в недоверие, след като се завръща у

...
Мъж е оставен в недоверие, след като се завръща у
Коментари Харесай

`Оправомощен съсед построи малка къща в моята градина - той си помисли, че няма да имам нищо против`

Мъж е оставен в съмнение, откакто се завръща вкъщи, с цел да открие, че неговият правоимащ комшия е построил мини къща и детска площадка в дъното на своята градина, мислейки, че няма да го забележи. Той изясни по какъв начин е наследил къщата на дядо си преди време, само че не я е посещавал от две години, защото живее в другия завършек на щата.

Въпреки че не живееше там, той към момента беше законният притежател и резервира с всички заплащания. Споделяйки историята си в Reddit, той сподели: „ Дядо ми ми даде къщата си, защото в този момент живее с родителите ми. Тъй като е на другия завършек на щата, последният път, когато я посетих, беше преди повече от две години. Сега, аз възнамерявам да построя басейн, заслон, да подобря градината, разбирате. "

" Когато посетих през вчерашния ден, забелязах, че има дребна къща и дребна детска площадка за децата на моя комшия [в моята градина ]. Когато приказвах с него, той сподели, че защото никой не е бил там в продължение на една година, той е считал, че е зарязан. " Тогава той показа по какъв начин комшия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР