Мъж е осъден на шест месеца затвор, след като в

...
Мъж е осъден на шест месеца затвор, след като в
Коментари Харесай

Два дни поред МВР хваща шофьор да кара с над 4,5 промила

Мъж е наказан на шест месеца затвор, откакто в два следващи дни полицията го хванала да кара с над 4,5 промила алкохол в кръвта, оповестиха от прокуратурата. Той ще лежеи по-дълго, тъй като в осъществяване е приведена и остаряла шестмесечна присъда за същото закононарушение.

На 16 май мъжът бил спрян от служители на реда от Елин Пелин за инспекция. След тест дрегерът посочил 4,52 промила алкохол. На място му бил формиран акт, служителите на реда му лишили книжката, талона, документите на колата и свалили регистрационните номера.

Само ден по-късно обаче мъжът бил засечен на друга улица в града. Той карал същата кола без номера. Бил спрян за повторна инспекция и още веднъж тестван с дрегер. Резултатът бил 4,56 промила.

Срещу него е формирано дело. Пред съда той се е признал за отговорен и е сключил съглашение с прокуратурата. Тъй като последните прегрешения са в изпитателния период на остаряло наказание от шест месеца, в осъществяване била приведена и предходната присъда.
Полезна ли ви беше тази публикация? Ще се радваме, в случай че подкрепите електронното издание Mediapool.bg, с цел да може и отсега нататък да разчитате на самостоятелна, професионална и почтена осведомително - аналитична медия.
Подкрепете ни Абонирайте се за най-важните вести, разбори и мнения на събития от деня. Бюлетинът се изпраща до електронния Ви адрес всеки ден в 18:00 часа.
Абонамент Ключови думи полиция пийнал водач присъда затвор Споделяне Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР