Мъж е оказал яростна съпротива при задържане, ударил е полицейски

...
Мъж е оказал яростна съпротива при задържане, ударил е полицейски
Коментари Харесай

Задържан е мъж, ударил полицай и нанесъл щети по полицейска кола в Пазарджик

Мъж е оказал гневна опозиция при задържане , блъснал е полицейски чиновник и е нанесъл вреди по полицейски автомобил в Пазарджик, оповестиха от полицията.

Случаят е от нощес, когато малко преди 23:00 часа в Районното ръководство в Пазарджик се е получил сигнал за междусъседски скандал . Към адреса неотложно е бил ориентиран дежурен полицейски автопатрул . Униформените са пристигнали в жилищния блок и са почнали да обясняват обстановката, когато към тях се е доближил единият от скандалджиите .

34-годишният пазарджиклия под влияние на поетия алкохол е почнал да насочва към чиновници на реда обиди , закани , псувни и е направил опит да се скара още веднъж със съседа си. Докато служителите на реда са го отстранявали от междуетажната площадка той е нанесъл удар с ръка в лицето на единия от чиновниците.

Автопатрулът е реагирал неотложно и невъзмутимо , вследствие на което нападателят е бил арестуван . Докато го отвеждали с белезници почерпеният мъж е блъснал с крайник по бронята на патрулния автомобил , а откакто бил подложен на задната седалка е почнал да рита по прозореца и вратата , като я е развалил.

В последна сметка се е озовал в ареста на РУ-Пазарджик, където е арестуван за период от 24 часа . Спрямо него са формирани бързи производства

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР