Мъж бе арестуван в петък, след като камера за наблюдение

...
Мъж бе арестуван в петък, след като камера за наблюдение
Коментари Харесай

Смразяващо кръвта ВИДЕО: Мъж спокойно влиза във фитнес, за да убие млада красавица

Мъж бе задържан в петък, откакто камера за наблюдаване го снима по какъв начин влиза в зала за фитнес, в която бе убита млада жена. Тялото на 23-годишната Карина Родригез  бе открито в 06:30 часа на втория етаж на жилищния комплекс в Индианаполис в американския щат Индиана. Обитателите на постройката незабавно се свързали с полицията, откакто разкрили тялото, а полицията намерила видео доказателството, че 25-годишният Коди Уерр е влезнал в залата за фитнес, където жертвата е тренирана, преди да бъде атакувана.

Към момента не е известно каква е връзката сред Уеир и Родригез, в случай че изобщо има такава.

Според Fox 59, жертвата не е умряла вследствие на огнестрелна рана. При това, полицията разгласи, че по тялото на жертвата има „ подозрителни контузии “.

„ Когато прегледаха тялото, те откриха неща, които ги накараха да се замислят. Обадихме се в лабораторията по криминология и от там обявиха, че преглеждат случая като ликвидиране “, обявиха от локалната полиция в изказване.

Живущият в постройката Адам Лотес е разказал пред WTHR, че двамата негови съквартиранти са разкрили тялото на Рамирез, когато са отивали към залата за фитнес.

По думите му, съквартирантите са заварили дамата да лежи на пода. Те са се пробвали да ѝ окажат първа помощ, която е била безполезна, тъй като дамата към този момент е била мъртва.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР