Мъж анонимно говори за съвместен живот със секс работничка на

...
Мъж анонимно говори за съвместен живот със секс работничка на
Коментари Харесай

Мъж се влюби в секс работничка и разказа за плюсовете на съвместния им живот

Мъж анонимно приказва за взаимен живот със секс работничка на име Кристал. Думите му са представени от английския вестник Daily Mirror.

Мъжът имал връзка с Кристал от 11 години. Според него той бил леко угрижен, когато схванал по какъв начин се препитава обичаната му. Но след това се отнесъл към специалността й с схващане и не възразил. „ Ако желае да работи като конвой, аз я поддържам на 100 % “, споделя мъжът. - Винаги съм на нейна страна, каквото и да се случи. Докато тя е в сигурност, аз съм благополучен. "

Той счита, че Кристал има страхотна работа, която я прави щастлива. „ Най-важното е, че тя обича работата си “, акцентира той. Той обаче признава, че не е разказвал на фамилията и приятелите си за специалността на Кристал. „ Живеем надалеч от тях и като цяло мисля, че това не ги визира “, отбелязва той. „ Знам, че майката и сестрата на Кристал я поддържат, а останалата част от фамилията просто не повдига тази тематика. “

Според него той не се тормозил, че Кристал прекарва време с други мъже. Той има вяра, че нейната работа носи избрани изгоди за взаимния им живот. „ Страхотно е, че тя не е обвързана с времето и може да си дефинира график “, споделя той.

Мъжът не лимитира обичаната си и не й споделя какво е възможно да се прави на работа и какво не. „ Това не е моя работа! Това е нейната работа и тя самата знае какво е възможно и кое не. Просто желая тя да е в сигурност “, изяснява той.

Кристал споделя, че е конвой, прави порно и се среща с клиенти. "Обичам работата си. Имам възрастова граница за клиенти и излизам единствено с момчета, които ме притеглят “, споделя тя. Обикновено клиентите й са на възраст към 30-45 години.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР