Махдис Мохамади, 7-годишна иранска жителка, е толкова красива, че баща

...
Махдис Мохамади, 7-годишна иранска жителка, е толкова красива, че баща
Коментари Харесай

Заради ангелската красота на дъщеря си баща се уволни, за да ѝ стане бодигард СНИМКИ

Махдис Мохамади, 7-годишна иранска жителка, е толкоз красива, че татко й беше заставен да напусне работата си, с цел да стане неин телохранител. Ангелско лице, големи очи, сатенена кожа, дълги къдрици. Красотата на детето е просто хипнотизираща.



Наскоро родителите споделиха фотоси, направени в чест на 7-ата годишнина на детето. Облечена е в красива розова рокля за принцеса, на главата й има ажурно цвете.



Принцеса от приказките

Много обръщат внимание на очите и дългите мигли. Някой се съмнява, че са същински. Обикновено те са такива на куклите или приказните принцеси: кадифе, с красива извивка, те рамкират очите, наблягайки тяхната дълбочина и необикновен цвят. Мед, кехлибар, канела, шоколад, смесени дружно, създавайки нещо необикновено.



А лъчезарните зайчета, скрити в ъглите - очите й се смеят, тъй като това е дете!



Атрактивният външен тип направи Махдис дребна звезда на Иран. Мнозина в символ на почитание и удивление изпращат цветя и дарове за нея. Това прави родителите й щастливи и тъжни в това време. По-точно, те се тормозят, да не би известността да навреди на детето им. Често завистта и огорчението тласкат хората към закононарушения.



От съображения за сигурност бащата на Махдис трябваше да напусне работа и да стане неин телохранител. Въпреки че това е направено в името на любовта към щерка му, мнозина задават въпрос, прекомерно дали не е обезпокоен, че несъразмерното настойничество над щастливите детски мемоари ще ги засенчи?




За благополучие това не се случи. Тъй като таткото на Махдис не работи, той може да прекарва повече време с щерка си. Заедно пътуват доста, постоянно имат пикници и канят другари. Така момичето може освен да диша чист въздух, само че и да поддържа връзка.



Освен това татко й стана неин стилист. Той ловко сортира тоалетите и основава красиви прически. Дългогодишният опит в грижата за косата го направи специалист в региона на хубостта, той е добре осведомен с къдренето и стайлинга.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР