Махалата могат да получават енергия както от своите привърженици, така

...
Махалата могат да получават енергия както от своите привърженици, така
Коментари Харесай

Вие получавате това, което не искате

Махалата могат да получават сила както от своите последователи, по този начин и от съперниците. Но загубата на към момента е половината неволя. Ако махалото е задоволително деструктивно, се нанася щета на благополучието и ориста на индивида.

Всеки човек понякога се сблъсква с отрицателна информация или нежелани събития. Всичко това са провокации на махалата.

Човек не желае това да съществува в живота му, само че постоянно реагира съгласно едната от двете благоприятни условия. Ако информацията не го ангажира изключително доста, той я пропуща около ушите си и бързо я не помни. Ако въдицата, закачена на махалото, го нервира или плаши, т.е. потъва в душата му, тогава мисловната му сила попада в примката на махалото и човек се настройва на резонансната му периодичност.

По-нататък събитията се развиват съгласно сюжет, който е добре прочут. Човек стартира да злобее, да недоволства, да се тормози, да се плаши, бурно да показва неодобрение, и като цяло, интензивно излъчва сила с честотата на деструктивното махало. Тази сила обаче постъпва освен в махалото.

Параметрите на мисловната сила са такива, че човек се придвижва на линиите на живота, където това, което желае да избегне, го има в обилие. Както си спомняте, в случай че излъчването на мисловната сила на индивида се фиксира на избрана периодичност, той се трансферира на съответните линии на живота. Деструктивната роля на махалото тук се заключава в това – да фиксира честотата благодарение на своята примка.

Да речем, че пропускатe  информацията за произшествия и естествени бедствия. В последна сметка, в случай че това не ви визира, за какво са ви спомагателни терзания? В този случай, като предписание, някъде се случва злополучие, само че вие персонално сте на линията на живота, където не сте жертва, а наблюдаващ. Линията, в която сте жертвата, остава настрана. И назад, в случай че попиете информацията за бедствия и несгоди, стенете и я обсъждате с другари, тогава е изцяло допустимо скоро да преминете на полето, където сте жертва.

Оказва се, че колкото по-силно е желанието ви да избегнете нещо, толкоз по-голяма е вероятността да го получите. Да се ​​борите интензивно с това, което не желаете, значи да положите всички старания, с цел да си гарантирате то  да откри място в живота ви. За да се движите по нежелани линии на живота даже не е належащо да предприемате дейни дейности, т.е. да се борите.

Напълно задоволителни са отрицателни мисли, съчетани с страсти. Не желаете неприятно време и мислите по какъв начин не обичате дъжда. Шумните съседи ви нервират и вие непрекъснато ги проклинате или безшумно ги ненавиждате. Страхувате се от нещо и това ви тормози доста. Уморени сте от работата си и изпитвате злост към нея.

Навсякъде ви преследва това, което интензивно не желаете, т.е. страхувате се, ненавиждате, презирате. От друга страна, има доста неща, които също не бихте желали, само че това сега не ви тормози изключително доста.

В този случай това не го няма в живота ви. Но щом допуснете в себе си нежеланото, насищате се с неприязън и започнете да възпитавате това възприятие, нежеланото наложително се материализира в живота ви.

Единственият метод да премахнете нежеланите неща от живота си е да се освободите от въздействието на махалото, което е уловило мисловната ви сила. И занапред нататък не се поддавайте на провокациите на махалото и не се включвайте в неговата игра. Има два метода да се измъкнете от въздействието на разрушителното махало: да го спрете или да го унищожите.

Вадим Зеланд

Ако желаете да докажете на някого нещо – значи живеете поради него

 

Искате ли да видите основния си зложелател? Погледнете се в огледалото. Като се справите с него – останалите ще се разбягат. Взаимоотношенията с другите хора са комплицирани неща. Каквото и…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР