Магнетичен ден: Тези зодии днес ще берат плодовете на късмета

...
Магнетичен ден: Тези зодии днес ще берат плодовете на късмета
Коментари Харесай

Магнетичен ден: Тези зодии днес ще берат плодовете на късмета си

Магнетичен ден: Тези зодии през днешния ден ще берат плодовете на шанса си.Това вещае хороскопът за днешния вторник. Какво още са ви подготвили звездите, вижте:
Хороскоп за вторник, 6 февруари 2024ОвенЗнакът Ви е прочут със своя магнетизъм. Когато влезете в някоя стая, би било доста необичайно, в случай че излезете без няколко телефонни номера. Как става това? Просто по този начин сте устроени – чисто земна чувственост… В този миг способността Ви да притегляте хората единствено се ускорява, само че се постарайте да устоите пред изкушението да я изпитате. Бъдете милостиви.
Телец
Има време да работите за популярност, а през днешния ден прекарайте свободното си време рационално и за наслаждение. Ще Ви се появят нови хрумвания, а силите Ви ще бъдат задоволителни, с цел да се справите с всички запланувани задачки и действия. Наистина, за цялостен триумф би трябвало да можете да овладеете страстите си. Ако те вземат връх над разсъдъка, разочарованията и споровете са неизбежни. Преживяванията може да бъдат задоволително мощни, с цел да доведат до неразположение. Денят е подобаващ за настоятелен контакти, подписване на покупко-продажби и взимане на значими решения, отнасящи се до персоналния живот. Ако имате подрастващи деца, би трябвало да поговорите с тях по отношение на проектите им за бъдещето. Това може да дефинира и Вашите дейности за недалечно време.
Близнаци
Изпълнението на ежедневните Ви отговорности през този ден се облекчава. Възможно е да Ви се почви добра компания или угодлив асистент, с който прелестно да прекарате деня. Това е подобаващ миг, с цел да придадете на свършената по-рано работа красива и привлекателна форма. Хубаво би било да въведете в ред своето работно място, а също и да се оправите с дребните си задължения. Ако организирате курс на лекуване, спазвайте инструкциите на лекаря, а и снабдяването с нужните медикаменти няма да съставлява никаква компликация.
Рак
Във всичко, което се отнася до бизнеса и работата, е нужна пределна, непрекъсната и неотслабваща зоркост. Денят е доста неподходящ и едно дребно падение ще бъде задоволително, с цел да загубите и пари, и въздействие, и покровителството на индивида, на който сте привикнали да разчитате. Пазете своята известност като зеницата на окото си, тъй като точно тя през днешния ден се явява Вашето основно предимство пред конкуренцията. Но денят не може да бъде наименуван и напълно обезсърчителен. Ще Ви зарадва среща със остарели другари, а настроенето Ви ще се повдигне от инцидентно запознанство.
Лъв
Този ден ще зарадва Лъвовете, които възнамеряват да го прекарат в кръг от близки хора. Не е мъчно да намерят общ език с роднините, а може да разчитат на снизходителността и разбирането на обичания човек. Не са изключени и нови запознанства. Те чакат тези, които ще прекарат деня си на път. Не е желателно визитата на увеселителни заведения и нощни клубове. Звездите поучават за изгодност. При състояние че финансовата обстановка не е по никакъв начин удобна, небрежността в това отношение е нежелателна. Има огромна възможност за неразположение.
Дева
Днес Ви следва да вземете доста значимо решение. Затова преди да отговорите с „ да ” или „ не ”, посъветвайте се с тези, на които имате доверие. Погледнете на обстановката с техния пресен и равнодушен взор. Това освен ще Ви разреши да избегнете грешките, само че и ще Ви сближи с Вашите родственици и близки.
Везни
Почти сте всикнали с уморителната и непризната роля на незачитан водач. На раменете Ви ще легне независимото приемане на значими решения и надзор на обстановката. Ако от сутринта не Ви се желае да излезете от под одеалото, не се насилвайте през целия ден. Това, несъмнено, може да стане, в случай че има опция. Не обръщайте внимание на неудачниците, които основават проблеми на всичко в близост. През втората половина на деня някои от Вас може да усетят необяснима горест. Днес са вероятни настоятелен или персонални пътувания. Трябва да се отличавате от общата маса. Един от главните правила на този ден е, да не лентяйствате.
Скорпион
Днес няма да сте най-общителния човек и не желаете да бъдете, а и никой не изисква това от Вас, нито се пробва да Ви принуди. Общуването с обичания може да се ограничи до ласкава целувка или СМС, състоящ се единствено от една дума – ОБИЧАМ. И всичко ще бъде наред.
Стрелец
Доста дълго време сте успявали доста елементарно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките нужни запаси. Хората виждат във Вас задоволително рисков съперник. Само че Вие желаете от живота повече и единствения метод да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с мечтаното. Дори и да не изпадате с възторг от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, отново би трябвало да го извършите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.
Козирог
Вашият обичан човек през днешния ден ще поеме цялостна отговорност за всяко Ваше деяние или крачка. Съвсем ясно е, че може да извършите по този начин, че той да съжалява за това, в случай че се наложи да се срами за някоя Ваша постъпка, само че звездите напълно не Ви предлагат, да се държите по подобен метод. Нали отново ще се виждате?…
Водолей
През целия сегашен ден не са изключени непозволени дейности и импулси ( да вземем за пример незапланувани покупки). Ще Ви бъде мъчно да се удържите в границите на разрешеното, в случай че внезапно видите нещо съблазнително, автентично, излизащо от нормалните рамки. Не отдавайте изключително значение на внезаоно зараждащи астрономически пристрастия, защото още на идващия ден наред ще ги забравите, като че ли в никакъв случай не са съществували. Прекомерната Ви емоционалност може да Ви докара до меланхолия дори при незначителни загуби и неточности.
Риби
Когато сте принудени ненадейно да вземете решение, обгръща Ви боязън от носенето на отговорност. Няма нищо ужасно в това, под напън да кажете на обкръжаващите да им кажете това, което по Ваше мнение биха желали да чуят, тъй като след това може да се премислите. Най-добрата тактичност за този ден е, да осъзнаете, че въпреки и да имате някаква власт над личния Ви живот, нещата не се въртят към Вас. И не постоянно последната дума е Ваша…
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР