Магията е едно от нещата, които много хора отричат. За

...
Магията е едно от нещата, които много хора отричат. За
Коментари Харесай

Маг Мирела разкри как да се пазим от най-страшните черни магии. Ето какво трябва да правим

Магията е едно от нещата, които доста хора отхвърлят. За тези хора, които не имат вяра в съществуването на сходна мощ, магиите са само метод избрани хора да се възползват от останалите. Въпреки това има и доста хора, които са уверени в съществуването и силата на магията. Често те съблюдават избрани ритуали или се домогват до помощта на магове, с цел да реализиран задачите си. Факт е, че ние, българите, сме народ, който съблюдава редица ритуали, които да ни пазят от уроки, вълшебства и зли сили. У нас има магове, които са придобили известност и са вдъхнали доверие на хората с работата си.

Един от тези магове е маг Мирела. Тя приказва пред Канал 3 точно за черните вълшебства и за методите, по които можем да се предпазим от неприятно въздействие и уроки. Един от най-лесните способи, по които някой може да се опита да ни навреди, е като ни даде урочасан или зареден с неприятна сила предмет. Маг Мирела разкрива, че когато човек открие сходен предмет в себе си или дома си, нормално или го чупи, или го гори, с цел да се отърве от него. Но това е изцяло неправилен метод. Оказва се, че методът, по който в действителност можем да унищожим неприятната сила на предмета, е като го поръсим със светена вода.

Това е единственият метод да развалим подобен тип неприятна магия.

Друго, за което приказва маг Мирела, е правенето на заклинания. Много хора вземат решение, че без подготовка, единствено с изричането на избрани думи могат да повлияят на себе си или на други хора. Но в реалност това е извънредно рисково, споделя Мирела. В никакъв случай не трябва да вършим заклинания без да сме готови. Магът разкрива и още един ефикасен метод да се пазим от черни вълшебства. А точно – носенето на червен конец на лявата китка. За да е още по-ефективно е добре конецът да е напръскан авансово със светена вода. Ако конецът се скъса, би трябвало да ни бъде вързан нов, като най-подходящо е това да направи член на фамилията ни.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР