Маги Желязкова, която от няколко години настоява да бъде представяна

...
Маги Желязкова, която от няколко години настоява да бъде представяна
Коментари Харесай

Къде изчезнаха ци**те на Маги Желязкова?

Маги Желязкова, която от няколко години упорства да бъде представяна с новата си фамилия Сидерова, желае да се завърне към естествената си визия. Моделката постоянно може да бъде забелязана без грим, като не се тормози и в обществените мрежи да качва фрагменти без макиаж и филтри. Последователите на смуглата хубавица се усъмниха, че май е махнала силиконовите импланти от бюста си. „ Уикенд ” видя, че в действителност Маги е очевидно по-плоска и като че ли към този момент е с естествените си гърди.



Носителката на купата „ Мисис България 2003 ” от две години не е част от предаването „ На кафе ”, където се изявяваше като кореспондент няколко сезона. Брюнетката признава, че сега не се занимава с нищо, като е посветила цялото си време на самоусъвършенстване и обгрижва околните си, които са били на по-заден проект през годините поради уговорките й.



Маги към този момент няма изкуствени гърди

„ Радвам се, че най-накрая имам време за околните и за себе си. И този миг, в който човек остава без кой знае какъв брой публични задължения, също е доста прекрасен, би трябвало да е част от живота и да бъде изживян. В подобен интервал съм от две години ” – признава Сидерова.

Екзотичната хубавица в никакъв случай не е криела, че има силиконов бюст, който надалеч не беше обилен и пошъл. Маги имаше към 300-330 кубика във всяка гърда, само че през днешния ден няма и помен от имплантите.



Миската с имплантите, който най-вероятно е махнала

Бившата кореспондентка на Гала към този момент очевидно е много плоска, само че почитателите й я харесват и по този начин. Даже я поздравяват за решението й да се отърве от силикона, както най-вероятно е направила. Моделката от години тренира интензивно във фитнеса, и то с огромни тежести, само че не е допустимо да е „ стопила ” изкуствените си гърди, а по-скоро е решила да се отърве от тях и по този начин наподобява очевидно по-добре. Маги има хиалурон в устата и това е единствената промяна на 48-годишната брюнетка.

Мисис България 2003 не е единствената известна българка, която сподели „ не ” на силикона. Преди няколко години Енджи Касабие се върна към естествената си визия. Популярната диетоложка имаше импланти в гърдите и хиалурон в устните си, само че ги разкара и повече не се е докосвала до пластичната хирургия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР