Маги Халваджиян тази година не е обмислил достатъчно участниците в

...
Маги Халваджиян тази година не е обмислил достатъчно участниците в
Коментари Харесай

„Капките“ предизвестени! Краси Радков печели шоуто

Маги Халваджиян тази година не е обмислил задоволително участниците в „Като две капки вода“!
Броени седмици остават до юбилейния десети сезон на „Като две капки вода“ в България. Отсега обаче стартира да се разисква подборът, който продуцентът Магърдич Халваджиян е направил.



Сред участниците са имена като Мариана Попова, Алисия, Крисия, Дарин Ангелов. Едно друго име обаче се отличава и то е на Краси Радков.

Комедийният артист направи дебюта си при Маги Халваджиян като водещ на „Маскираният певец“ през есента. Сега обаче ще бъде един от състезателите в друго шоу на арменеца – „Като две капки вода“.

Феновете на шоуто занапред недоволстват от неоригиналния ход на Маги да включи измежду участниците един от най-забавните персонажи в страната, който на всичкото от горната страна е артист по специалност.

„При Слави сме виждали, че Краси Радков го бива в имитациите. Не е почтено по отношение на другите. Ясно е, че ще бъде най-хубавият там. За какво го е поканил Маги, с цел да му направи реклама ли?“, разясняват из мрежата фенове.

Според мнозина успеха на Краси е в забрадка вързана, като по този метод Халваджиян ще направи реклама освен на артиста, само че и на остарелия си другар Слави Трифонов, с който се сдобри преди 2 години след дълга омраза.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР