Маги Халваджиян разкри подробности от кухнята на Маскираният певец“. Той

...
Маги Халваджиян разкри подробности от кухнята на Маскираният певец“. Той
Коментари Харесай

Халваджиян със страшни разкрития за Маскираният певец

Маги Халваджиян разкри детайлности от кухнята на „ Маскираният артист “. Той гостува при Гала в „ На кафе “ дружно с първия изнемощял участник от шоуто – Иван Звездев. Кулинарят и Халваджиян споделиха усещанията и упованията си от идната музикална конкуренция.

„ Още когато започнахме да вършим шоуто ни предупредуха, че за хората, скрити в маските, ще бъде мъчно. Костюмите са тежки (един от тях е над 100 кг), а участниците би трябвало да се научат да се движат с тях, да гледат и да пеят. Много съм удовлетворен от старта на „ Маскираният артист “. Идеята за предаването е неповторима и считам, че ще се радва на огромен триумф “, показа Маги Халваджиян.

„ Утре ни чакат нови осем неповторими маски и известни персони скрити зад тях. В края на шоуто тази събота ще падне втората маска. Зрителите на процедура гласоподават за героя, който харесват, за този, който за тях стои най-добре на сцената и желаят да го видят още веднъж в идващото шоу. В някои маски има сложени по три микрофона. В американската версия на шоуто, всичко се случва на запис и се инсталира.

Когато панелът даде някакво съмнение кой е зад маската – се демонстрират съответните фотоси. Ние обаче измислихме технология, която безусловно взриви мрежата. Предоставихме на панела таблети и сега, в който на някой детектив му хрумне съмнение за това кой се крие зад маската, той написа името ми на таблета.

По този метод се реализира и връзката с апаратната, в която има база данни на хиляди лица. След първото предаване хората се усъмниха, че има нещо нагласено в шоуто поради светкавичната поява на екрана на кадър с хипотетичната звезда, скрита зад маската. Затова ми се искаше да обясня механизма на работа в шоуто.

Получихме хвалба и за равнището на сигурност, тъй като в действителност е извънредно съществено и професионално издържано. Всички отпаднали маски имат особено място в бекстейджа и откакто участниците в тях бъдат разкрити, те се излагат в нашата почетна зала “, разкри продуцентът на новото музикално шоу, написа nova.bg.

Иван Звездев пък споделя, че синът му незабавно го е познал. „ Близките ми незабавно са ме познали. Даже синът ми споделил на жена ми: „ А, тате го дават по малкия екран! “. Тя му отвърнала, че е невероятно, тъй като тате е отишъл на дипломатическа вечеря (както бях излъгал). Не съм казвал на никого за присъединяване си в шоуто. Дори жена ми малко ми се поразсърди. Най-сложното ми беше пеенето онлайн, само че пък маската ме скриваше и това доста ми оказа помощ “, сподели Звездев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР