Магдалена Ангелова, която продължава да е по-известна като голямата любов

...
Магдалена Ангелова, която продължава да е по-известна като голямата любов
Коментари Харесай

Сравниха със земята голямата любов на Слави Трифонов, демонстрира голяма некомпетентност

Магдалена Ангелова, която продължава да е по-известна като огромната обич на Слави Трифонов, в сравнение с с работата си като психолог, се трансформира в бодил в очите на феновете.
Тя трябваше да дава препоръки на двойките, решили да се бракуват на сляпо в предаването „ Женени от пръв взор ”, само че не съумя да помогне на смелчаците.
В мненията си почитателите на шоуто са безапелационни, че освен Маги, само че и останалите нейни сътрудници би трябвало да си скъсат дипломите. Зрители атакуват още Ангелова, че се е грижила доста повече в предаването да се видят краката й и дългата й коса, в сравнение с персоналното й връзки към двойките и знанията й по логика на психиката.

На необикновен подбив е подложено и присъединяване й в последния епизод, в който тя седеше на неестествено висок стол против двойката от Светлозар и Таня, които й оповестиха решението си да се разведат.
Шегобийци даже предложиха Маги да се качи на полилея, с цел да вижда отвисоко по-ясно проблемите на прясно бракуваните. Други се възмутиха от отношението й към Светлозар. „ Магдалено, ти не си психолог, откакто не можеш да видиш явната вербална експанзия на жалкия и безочлив комплексар Зари ”, написа зрителка. Друга пък отива по-далеч и я афишира за „ доста зле ”.
Ангелова се опитва в малкия екран още предходната година, като даваше препоръки в Би Ти Ви и демонстрираше непосредственост с Мариана Векилска. Явно желае да прави кариера на екрана, само че към този момент феновете не са на нейна страна.

„ Хората би трябвало да бъдат смели. Дали ще намерят половинката си в риалити формат, дали ще я намерят в работата, или когато отидат на среща, въпросът е да не се затворят и откажат “, показа неотдавна психологът Маги Ангелова пред „ На кафе “.
Според нея обществото все по-малко робува на признатите обществени правила за дете и брак до избрана възраст. В динамичното съвремие борбеността за израстване прави човек по-нетолерантен и мнителен към връзките му с другите.
Двойките от втория сезон на „ Женени от пръв взор “ имат нелеката задача да напаснат разликите си, да опознаят изцяло непознатия човек против себе си, тъй като „ щастието е като парфюм, с който първо би трябвало да напръскаш себе си,а по-късно да избереш с кого да споделиш аромата. “, описа още психологът.
Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР