Магдалена Абаджиева: Чудно ми беше как човек на науката като

...
Магдалена Абаджиева: Чудно ми беше как човек на науката като
Коментари Харесай

От фейсбук за дебата: Радев защити военните, Герджиков не каза дума за студентите и учените

Магдалена Абаджиева: Чудно ми беше по какъв начин човек на науката като Герджиков, ректор на СУ и учител, не обели дума за учените в България, не сподели нищо за студентите и за бъдещите студенти - децата. По нищо не си пролича, че е професор, с изключение на по признанието му, че се гордее с книгите си и че харесва някои от своите, които е написал. Самонадеяност, фукане и агресивност - това беше Герджиков довечера. За разлика от него Радев отбрани гилдията си и даде съответни професионални образци. Забележката ми към Радев е, че изрече нещо, което не е правилно - че децата са върнати в учебно заведение и не престават да се връщат. Очевидно не не престават да се връщат, само че дано го приемем като благопожелание, което в действителност ще се реализира в идващите няколко дни. Лично за мен довечера Румен Радев се държа по-достойно и по-човешки.

Борис Бонев: " Главният прокурор Иван Гешев не ме интересува. " - Анастас Герджиков, подставеното лице на Борисов, онлайн пред цялата нация!
Нищо чудно, че ректорът на Софийския университет мълча, до момента в който негови студенти бяха бити под колоните на Министерски съвет. Явно и те не го интересуват.

Влади Иванов: За следващ път стана ясно, че сокол не може да се състезава с охлюв.

Тодор Владев: Герджиков не сподели нищо за битите негови студенти под арката на Минисерския съвет. Защо бе, ректоре на ректорите!?

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР