Магда вече не крие любимия си Влади, от когото чака

...
Магда вече не крие любимия си Влади, от когото чака
Коментари Харесай

5 години по-късно Магда прати Красьо Черния в историята! Пикантни подробности за новата й любов

Магда към този момент не крие обичания си Влади, от който чака първото си дете. Всъщност певицата в никакъв случай не се е стремяла да резервира самоличността му в загадка от почитателите си. Просто той бил извънредно непретенциозен и не желаел да е в медийното пространство, както половинката му показа наскоро.

Двамата се срещнали преди повече от три години, само че преди да вземат значимото решение да основат семейство, минали през много сложни стадии. Даже имали няколко момента, в които обмисляли разлъка. „ Любовта ни е по-силна и съумяхме да я запазим “, коментира Магда.

За обичания си тя споделя, че я е спечелил със скромността и добрината си. И в случай че до преди време има ли моментни неразбирателства, през днешния ден връзките им са извънредно хармонични. Като всеки мъж и Влади ревнувал от време на време, само че постоянно в границите на естественото. Не се опитвал да лимитира Магда, нито да я стопира професионалната й реализация. Дори в противен случай, подтикнал я да работи старателно и да преследва фантазиите си.

„ А и аз не му давам мотиви за ревност… Той ме поддържа във всичко и ме подтиква в работата. Добрината на този човек е изписана в очите му. Когато го погледнеш в очите, разбираш какъв брой добър и благ човек стои против теб. Но въпреки всичко е и темперамент, мъжага си е “, споделя Магда. Тя загатна напролет, че с Влади работят за бебе и плануват женитба. Тогава певицата призна, че мечтае за венчавка в родния й Бургас, на брега на морето и непретенциозно празненство, на което с обичания й да поканят най-близките си. След като заяви обаче радостната новина, че е бременна, се наложи да отсрочат сватбата за след раждането, написа " Уикенд ".

В последните години Магда все не може да извади подобаващ шлагер, което да я върне в първите редици на сектора. Бургазлийката обаче е спряла да се ядосва и избира да открива щастието в персоналния живот. Тя изцяло е не запомнила и някогашния си другар Красьо Черния, с който няколко пъти се събираше и разделяше. „ С Краси не съм се чувала несъмнено от 5 години. Надявам се, че е добре”,отсича тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР