Магазини, кафенета, МОЛ-ове, заведния, конферентни зали, антрета на офисни сгради,

...
Магазини, кафенета, МОЛ-ове, заведния, конферентни зали, антрета на офисни сгради,
Коментари Харесай

SysTeh представя бюджетни решения за LCD видео стени Uniview с тънка рамка и изключително качество на изображението

Магазини, кафенета, МОЛ-ове, заведния, конферентни зали, антрета на офисни здания, хотели, супермаркети и всички зони за Digital Signage решения към този момент имат още един избор и софтуерна опция за избор.

С извънредно тънката си рамка и брилянтно качество на изображение LCD всяка видео стена на UNV демонстрира друго наличие в разнообразни режими съгласно действителните потребности на вложителя. Притежава еластичност при настройване по отношение на броя на екраните в пакет, общоприетоо се предлага в размери 2*2, 3*3, 1*6, 4*5 и така нататък Интелигентният надзор на температурата на матрицата разрешава на този вид промишлен екран да работи непрекъснато с приложение във всички промишлености от търговски центрове до заседателни зали, контролни и мониторинг центрове и други Безупречната картина се дължи на тънката рамка и извънредно дребното разстояние сред екраните при сглобяване на всеки пакет.



Големи екрани с ултра тънка рамка

Изключително тънката рамка (в три разновидността: 0,88 mm / 1,7 mm/ 3,5 mm) обезпечава минимално разстояние сред мониторите, като дава картина с безкрайни благоприятни условия за планиране и завладяващо образно преживяване в средата.



Брилянтна видимост от всеки ъгъл

Технологията на панела BOE ADS разрешава по-добър надзор на течните кристали, което усъвършенства видимостта на екрана от на практика всеки ъгъл. Широките ъгли на видимост значат, че наличието е елементарно очевидно, даже в случай че феновете не са непосредствено пред екрана а и когато минават пред него. Максимално усещане при всеки зрителен ъгъл – мечтана и реализирана цел!



Ярък облик от самото начало

LCD панелът е екипиран с филтър срещу отражения, което понижава интензитета на отразената светлина, усъвършенства емисията на светлината и контраста. Поддържа отличен резултат на екрана, без значение от изискванията на деня.



Подобрена продуктивност на изображението

Усъвършенстваната технология за възстановяване на картината подсигурява ясното предаване на наличие. Режимът за възстановяване на изображението усилва наситеността на цветовете и контраста, изсветлява тъмните изображения, без да се пропущат и най-малките елементи.



Поддържа режим за отбрана на очите

За реализира на резултата за отбрана на очите, характерен логаритъм контролира цветовата температура, като понижава синята светлина, предавана от екрана.



За повече информация, оформяне на съответно решение и поръчки се свържете с вашия търговец или ни намерете на: , телефон: 0897 807 600, както и в офисите ни в , , ,  и .



(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР