Магазинът Google Play от години продава различни продукти, но сега

...
Магазинът Google Play от години продава различни продукти, но сега
Коментари Харесай

Google Play започва да продава аудиокниги








Магазинът Гугъл Play от години продава разнообразни артикули, само че в този момент компанията добави още една нова категория: аудиокнигите. Както се вижда от изтеклите преди няколко дни в медиите фотоси, аудиокнигите към този момент могат да бъдат купени от Гугъл Play в 45 страни на девет езика. Подобно на множеството услуги на Гугъл и аудиокнигите са налични на съвсем всички устройства: Android, iOS, мрежата и домашния гласов помощник Гугъл Home. За да може да слушате книгата на телефона си, ще би трябвало да изтеглите приложението Гугъл Play Books, което до момента се фокусираше единствено върху текстови функционалности.

Ако постоянно употребявате Гугъл Assistant, то може и да помолите да ви уважи. Телефонът или представителят ще продължат да четат последната книга, която сте слушали. Освен това страницата, до която сте стигнали, ще се синхронизира на всички устройства, тъй че няма да се постанова да търсите до каква степен тъкмо сте, в случай че промените телефона с таблет да вземем за пример.

Освен това аудиокнигите ще бъдат налични без абонамент. Конкурентната услуга Audible на Amazon също разрешава това, само че компанията настоятелно предизвиква потребителите да се абонират против 15 $ на месец. (Разбира се, офертата е преференциална, защото доста от книгите са на цена над 20 долара). Но при съпоставяне с Audible, имайки поради метода на издание на книгите и техните цени, би било изненадващо при Гугъл да е по-различно. Има обаче информация, че Гугъл предлага „ десетки “ заглавия за по-малко от 10 долага в начална ликвидация.

Ако се интересувате от аудиокниги, само че не употребявате Audible към момента, то може би магазинът на Гугъл е за вас. Макар че мъчно ще се реализират мащабите на Amazon, бързият достъп до книгите от Гугъл Assistant може да бъде потребна функционалност за доста хора, които през последните няколко месеца са си купили Гугъл Home.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР