Мафията току-що загуби коалиционния си партньор в лицето на Има

...
Мафията току-що загуби коалиционния си партньор в лицето на Има
Коментари Харесай

Кирил Петков: Мафията току-що загуби коалиционния си партньор -

Мафията преди малко загуби съдружния си сътрудник в лицето на " ИТН ", заяви премиерът Кирил Петков на конференция на управлението на " Продължаваме промяната " откакто петима депутати от партията на Слави Трифонов отпред със спортният министър в оставка Радостин Василев. " България и нейната история постоянно е зависела от смели хора, приветствам ги, тези хора са в действителност смели. България има късмет ", сподели Василев. 

Финансовият министър Асен Василев напомни, че всеки народен представител се е заклел при встъпването си в служба, като в клетвата не участва думата " партия ", а участва единствено " отбраната на ползите и в името на народа ". Василев изрази удовлетворение, че в " българския парламент към този момент има смели хора, които да работят, по този начин както тяхната съвест им диктува " и добави, че се надява тези депутати да стават от ден на ден.

" Това страната да се ръководи от диванчета и фотьойлчета, от хора, които нямат смелостта да влязат в тази постройка и да положат тази клетва, е повода да сме в батака, в който сме. Държавата би трябвало да се ръководи от нейните законни представители, които идват всеки ден на работа в тази постройка, а не от сценаристи зад кулисите, от някогашни министър председатели в джипки или почетни ръководители в сараи " добави Василев.

" Това държавно управление би трябвало да организира борбата против мафията. Конституционно тази борба зависи от задоволително поддръжка в Народното събрание ", сподели още Василев. „ Ако няма такава поддръжка, няма смисъл това държавно управление да го има. Трябва да отидем на избори и да убедим жителите, че борбата против мафията е основна “, добави той.

Асен Василев сподели, че от „ Продължаваме Промяната “ не са " стимулирали " напускащите депутати от „ ИТН “. Според Василев тяхното решение демонстрира желанието им да застанат на страната на народа в борбата против мафията.

Кирил Петков добави, че на тези хора (напусналите Има Такъв Народ бел. авт.) също ще им бъде дадена защита, тъй като към този момент има закани към тях. Мафията не може да тръгне против цялата страна, когато сме единни, добави Петков.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР