Мафията току-що загуби коалиционния си партньор, обяви Петков и добави: Благодаря

...
Мафията току-що загуби коалиционния си партньор, обяви Петков и добави:
Благодаря
Коментари Харесай

Петков: Мафията току-що загуби коалиционния си партньор

Мафията преди малко загуби съдружния си сътрудник, разгласи Петков и добави:

" Благодаря за голямата мощ на депутатите от Има Такъв Народ и на Радостин Василев, който се бореше против мафията в спорта, макар, че нямаше КПКОНПИ да му помогне. Защото Слави Трифонов не искаше да се избере ръководител. България и нейната история постоянно са зависили от смели хора и аз през днешния ден ги видях - лоялността им не е към някогашния артист с неговите другари, който сподели, че няма нищо общо със завладяваната турска граница ". Това съобщи министър председателят Кирил Петков на изключителна конференция на " Продължаваме промяната ".

" Когато тръгнахме по площадите, обещахме нулева приемливост към корупцията. През последните няколко месеца непрескъснато се опитвахме да стигнем до това заричане. Закони се бавеха - постоянно от няколко индивида от Има Такъв Народ. Днес стана ясно, че този вододел е тук - сред мафията и България на свободните хора, на тези, които разчитат, че страната ще работи за тях ".

" Искам да благодаря за голямата храброст на хората, които напущат парламентарната група на Има Такъв Народ ". акцентира той. И добави: " Днес аз видях пред екрана едни в действителност смели хора, котио знаят, че тяхната преданост не е към закулисния артист с неговия 20-годишнии другари. Стана ясно, че тяхната преданост не е към някогашния артист и неговия другар Орлин Алексиев, " съобщи Петков.

" Радвам се, че в Народно събрание към този момент има свободни депутати, които могат да работят по съвест и в името на народа. Надявам се те да стават от ден на ден - както в този парламент, по този начин и във всички бъдещи. Държавата би трябвало да се ръководи от законно определените й представители. Не от диванчета и фотьолчета, от хора, които нямат смелостта да влязат в тази постройка и да положат клетва е повода е да сме в батака, в който сме. Не може да ни ръководят сценаристи подмолно или от някогашни министър председатели в джипки. Или от почетни ръководители в сараи. " Това уточни от своя страна вицепремиерът Асен Василев. Мафията загуби опцията да си образува държавно управление, безапелационен беше той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР