Мадрид. България получи първа награда в категорията за най-добър видеоклип,

...
Мадрид. България получи първа награда в категорията за най-добър видеоклип,
Коментари Харесай

България получи първа награда за видеоклипа „Bulgaria – Find Your Story“ на изложението FITUR в Мадрид

Мадрид. България получи първа премия в категорията за най-хубав видеоклип, популяризиращ туристическа дестинация, на публична гала, по време на 41-то издание на интернационалното туристическо ревю в Мадрид – FITUR, оповестиха от пресцентъра на Министерството на туризма . Това е едно от най-значимите туристически изложби в света, на което вземат участие най-големите испански туроператори и туристически организации и се организира в интервала 19-23 май.

Международният конгрес има за цел да помогне за рестарта на туризма в този сложен миг и трансформира FITUR в събитие от изключително значение за възобновяване и стимулирането на туристическата промишленост.

Националното показване на България се приготвя и провежда от Министерството на туризма, а събитието е изключително значимо за популяризирането на новостите в българското туристическо предложение и за укрепването на позициите на страната ни като туристическа дестинация на пазар Испания.

Тази година България беше номинирана в две категории – за най-хубав интернационален видеоклип, популяризиращ туристически артикул и най-хубав видеоклип, популяризиращ туристическа дестинация. Отличеният клип „ Bulgaria – Find Your Story “ може да бъде забелязан.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР