МАДРИД (AP) — Vinícius Júnior имаше спокоен мач, след като

...
МАДРИД (AP) — Vinícius Júnior имаше спокоен мач, след като
Коментари Харесай

Бразилия на Vinícius Júnior завърши наравно 3-3 с Испания в „Една кожа“ приятелски срещу расизма

МАДРИД (AP) — Vinícius Júnior имаше спокоен мач, откакто Бразилия приключи наедно 3-3 с Испания във вторник в „ One Skin “ другарски проведен, с цел да увеличи осведомеността за битката против расизма след поредност от обиди, ориентирани към нападателя на Реал Мадрид.

Бразилия изравни с дузпа, осъществена от Лукас Пакета в добавеното време след прецизен удар на Родри в 87-ия гол на Испания напред.

Бразилия се събра от два гола по-малко с изравнителен гол, маркиран от бъдещия съотборник на Винисиус в Мадрид Ендрик, 17-годишният състезател на Палмейрас, който дебютира като гол за Бразилия единствено преди три дни.

Испания бе водена от 16-годишния нападател на Барселона Ламине Ямал, който оказа помощ за трите гола на домакините и получи овациите на публиката на стадион Сантяго Бернабеу в Мадрид, когато беше сменен към края на мача.

Приятелският мач пристигна ден откакто Винисиус избухна в сълзи, до момента в който говореше за продължаващите расистки обиди, на които е подложен в Испания, като сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР