Мадона ще изнесе грандиозен безплатен концерт на плажа Копакабана в

...
Мадона ще изнесе грандиозен безплатен концерт на плажа Копакабана в
Коментари Харесай

Мадона пее безплатно пред милиони на Копакабана в Рио

Мадона ще изнесе величествен безвъзмезден концерт на плажа " Копакабана " в Рио де Жанейро, заяви Ройтерс. Въпреки че датата не е публично доказана от екипа на певицата, чака се това да се случи на 4 май. Концертът ще постави точката на нейното турне Celebration, почнало предишния октомври и минало през редица премеждия поради здравословни проблеми на попзвездата. 

" Бразилия, пристигам скоро ", разгласи Мадона във видео, оповестено в обществените мрежи от бразилската банка Itau - спонсор на събитието.

Информация за концерта се появи и в Инстаграм профила на формалната туристическа работа на града - Visit Rio. " Време е да се подготвим! На 4 май Кралицата на попа идва в Рио де Жанейро за гратис и историческо шоу на плажа Копакабана. Мадона завършва The Celebration Tour тук, в Чудния град, отбелязвайки 40 години на сцената с концерт, който се чака да е най-големият в кариерата ѝ ". 

Очаква се за концерта на плажа да се стекат най-малко два милиона души.

Мадона е пяла в Рио де Жанейро три пъти - през 1993, 2008 и 2012 година, само че постоянно до момента достъпът до концертите ѝ е бил заплатен.

Това обаче не е първото гратис шоу на международна звезда, което да притегли милионна аудитория на " Копакабана ". Помни се изявата на " Ролинг Стоунс " през 2006 година, когато световноизвестният плаж побра 1.5 милион техни фенове. 

Рекорда за безвъзмезден рокконцерт - в която и да е точка на света - обаче счупи Род Стюърт, откакто в навечерието на Новата 1994 година в Рио излязоха да го гледат 4.2 милиона фенове.

65-годишната Мадона отбелязва 40 години театрална кариера с турнето Celebration. То стартира с няколко месеца забавяне от плануваното поради здравословни проблеми на звездата, а някои американски дати бяха напълно анулирани, защото екипът на певицата не е съумял да реализира ново съглашение с мениджмънта на залите. Обявеният досега край на обиколката бе в Мексико на 24 април. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР