Мадона се възстановява вкъщи, след като беше откарана в интензивното

...
Мадона се възстановява вкъщи, след като беше откарана в интензивното
Коментари Харесай

„Мадона е много силна и се възстановява вкъщи“: Нейна приятелка информира за състоянието ѝ

Мадона се " възвръща у дома ", откакто беше откарана в интензивното поделение след " сериозна бактериална зараза " .

Миналата седмица певицата беше открита " нереагираща " от членовете на фамилията си, за които се говореше, че се " приготвят за най-лошото " , след шоковото ѝ хоспитализиране.

Близката другарка на 64-годишната певица и комедиант Роузи О'Донъл в началото се включи в Instagram със фотография на двете от остарялото ѝ телевизионно шоу. Тя добави следния надпис: " Тя се усеща добре #madonna #love " , успокоявайки почитателите ѝ.
               

Роузи увери, че Мадона към момента е на път да се оправи, като сподели, че " тя е добре " и е " доста мощна като цяло ".

Тревожната вест за здравословното положение на Мадона - която идва единствено две седмици преди певицата да стартира турнето си Celebration - беше споделена от нейния управител Гай Осеари в Instagram.

" В събота, 24 юни, Мадона разви сериозна бактериална зараза, която докара до неколкодневен престой в интензивното поделение ", написа Осеари в изказването си.

" Здравословното ѝ положение се усъвършенства, все пак тя към момента е под медицински грижи. Очаква се цялостно възобновяване. В този миг ще би трябвало да спрем всички задължения, което включва и турнето ".

Разтревоженото ѝ семейство също пазеше влошеното ѝ здравословно положение в загадка от почитателите в продължение на пет дни.

Rosie O’Donnell says Madonna is doing good after having spent several days in intensive care.

“She’s good. She is recovering at home - she is very strong in general. ”
— Bops And Bangers (@bopsandbangers)
" През последните няколко дни никой не знаеше в каква посока ще се обърне това и фамилията ѝ се приготвяше за най-лошото ", споделя родственик пред Daily Mail.

Твърди се, че Мадона към този момент се " усеща по-добре и извършва нарежданията на лекарите " , откакто се смяташе, че е била обвързвана към уред за изкуствено дишане и интубирана, а през гърлото и в белите ѝ дробове е била прекарана тръба за дишане.

" Тя си е у дома, усеща се по-добре и извършва нарежданията на лекарите " , съобщи източник по-рано.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР