Мадона почете жертвите на нощен клуб Pulse през 2016 г.

...
Мадона почете жертвите на нощен клуб Pulse през 2016 г.
Коментари Харесай

Мадона почита жертвите на стрелбата в нощен клуб Pulse през 2016 г. по време на концерт в Маями, докато спира изпълнението, за да нарече убийствата „най-голямата терористична атака срещу Америка след 11 септември“

Мадона уважи жертвите на нощен клуб Pulse през 2016 година пукотевица с прочувствена респект по време на нейния концерт в Маями във вторник (на фотографията предходната година)

65-годишната поп икона клейми нападението - при което стрелецът Омар Матийн умъртви 49 души и рани 53 други в всеобща пукотевица в Орландо, Флорида - като " най-голямата терористична офанзива против Америка след 11 септември " по време на нейния концерт в Kaseya Center (на фотографията Pulse)

'Хората се събират, с цел да танцуват в клуб, който е приобщаващ и цялостен с обич. Беше латиновечер, хората танцуваха на латино музика и някакво копеле влезе там с два револвера и стартира да стреля по хората.

„ Много съм прочувствен за това. Правя денс музика. Моята работа е да сплотявам хората, да карам хората да танцуват, да ги върша щастливи, а не да осъждам. Това гадно нещо не би трябвало да се случва. Не забравяйте за това. “

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР