Мадона обяви нови дати в Северна Америка за своето турне Celebration Tour

...
Мадона обяви пренасрочените дати в Северна Америка на своето глобално
Коментари Харесай

Мадона обяви пренасрочените дати в Северна Америка на своето глобално турне Celebration Tour, няколко седмици след като беше хоспитализирана заради бактериална инфекция. Певицата публикува новите дати на уебсайта си във вторник, ден преди 65-ия си рожден ден.

Турнето сега ще започне в Европа на първоначално планираните дати. Започвайки в Лондон на 14 октомври, Мадона ще продължи да свири в Белгия, Дания, Швеция, Испания, Португалия, Франция, Германия, Италия и Холандия, преди да тръгне на турне в Северна Америка.

Мадона трябваше да я започне турне във Ванкувър, Канада, на 15 юли, но Мадона го отложи, след като прекара няколко дни в интензивното отделение в края на юни поради „сериозна бактериална инфекция“, каза нейният мениджър тогава.

се обърна към социалните медии, за да потвърди тя беше „на път към възстановяване“ и „ставаше по-силна“.

„Първата ми мисъл, когато се събудих в болницата, бяха моите деца“, написа певицата. „Втората ми мисъл беше, че не искам да разочаровам никого, който си купи билети за моето турне. Също така не исках да разочаровам хората, които работиха неуморно с мен през последните няколко месеца, за да създадат моето шоу. Мразя да разочаровам всеки."

„Live Nation има удоволствието да потвърди, че повечето от датите за Северна Америка от празничното турне на Мадона са пренасрочени и ще се проведат веднага след първоначално обявените дати за Обединеното кралство и Европа“, се казва в изявлението на уебсайта на Мадона.

Всички билети за предварително насрочени представления ще бъдат уважени на новите дати, с няколко изключения. Поради промени в местата, шоутата в Лос Анджелис и едно шоу в Ню Йорк ще изискват нови покупки — притежателите на билети ще бъдат възстановени и ще им бъде даден приоритет за новите места.

Освен това определени представления в Тълса, Нашвил, Сан Франциско, Лас Вегас и Финикс трябваше да бъдат отменени поради конфликти в графика. „Мадона съжалява за неудобството за феновете и се надява да се справи с тези пазари в бъдеще“, се казва в изявлението.

Северноамериканската част от Celebration Tour сега ще започне в Бруклин на 13 декември и ще приключи в Мексико Сити през април 2024 г. 

Турнето обещава да обхване всичките четири десетилетия от забележителната кариера на Мадона, започнала с песента „Everybody“ от 1982 г. и придобила национална известност през следващата година с песента „Holiday“.

„Развълнувана съм да изследвам възможно най-много песни с надеждата да дам на феновете си шоуто, което чакаха“, каза Мадона, когато обяви турнето през януари.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР