Мадона най-накрая проговори за отношенията си с Харви Уайнстийн, като

...
Мадона най-накрая проговори за отношенията си с Харви Уайнстийн, като
Коментари Харесай

Мадона: Харви Уайнстийн прекрачи границите!

Мадона най-сетне проговори за връзките си с Харви Уайнстийн, като упрекна някогашния кино магнат, че е прекрачвал границите и си е позволявал повече, в сравнение с изискват професионалните връзки, до момента в който са работили дружно по турнето към документалния филм “В легло с Мадона ” (1991).



В изявление за New York Times певицата дефинира държанието на Уайнстийн като “флиртуващо по един полов метод ” и прибавя, че по това  време магнатът е бил женен и тя несъмнено не се е интересувала от намеците му. Но споделя, че е знаела, че Харви е злоупотребявал с властта си, като е имал сходно фриволно държание към доста от дамите в Холивуд. Според Мадона всички са желали да работят с продуцента, тъй като той е имал мощни позиции в киноиндустрията и всеки негов кино план е бил сполучлив. Затова и доста от жертвите се помирявали.  

Мадона счита, че Уайнстийн би трябвало да получи заслуженото за половите си злоупотреби, само че не би било добра карма за нея, в случай че се зарадва на падението му и низвергването му от Холивуд.



Уайстийн отговаря на нападките с изказване пред BBC: “Мадона е абсолютният опортюнист. Учудващо е, че се преценява с това, което е на мода. Този неин нов роман няма нищо общо с естеството на връзката ни и нямам желание да се извинявам за страхотното си отношение към нея. Беше значимо, материално и занимателно ”. Като бърза да добави, че очевидно звездата е схванала прекомерно неправилно връзките, които са имали.



Продуцентът дефинира Мадона от предишното като лъч светлина, който той постоянно ще обича. И прибавя, че всеки, който я е познавал тогава, е ценял метода ѝ на себеизразяване. Тя е била занимателна, флиртуваща и откровено ангажираща. Сега би могъл да “оправдае ” изявлението й, в случай че тази нова версия на връзките им би ѝ помогнала да продаде по-успешно музиката си.

Въпреки че обясненията на един от най-безскрупулните хора в Холивуд ни идват малко допълнително, остава въпросът за какво в действителност Мадона проговори чак в този момент и дали това ѝ  изказване не цели само възобновление на малко затихващата ѝ музикална кариера?

 
Приключи ли в действителност случаят Уайнстийн?

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР