Мадона благодари на семейството и приятелите си за подкрепата, след

...
Мадона благодари на семейството и приятелите си за подкрепата, след
Коментари Харесай

Мадона е щастлива, че е жива

Мадона благодари на фамилията и приятелите си за поддръжката, откакто предишния месец беше настанена в болница със сериозна бактериална зараза, съобщи Би Би Си.

Певицата показа настояща информация в обществените мрежи. Тя споделя, че е щастлива, че е жива след престоя си в интензивно поделение и благодари на децата си, че са били до нея. " Това беше от огромно значение ", споделя Мадона.

Преди това 64-годишната певица съобщи, че е " на път да се възвърне ", откакто прекара няколко дни в интензивно поделение в края на месец юни.

Заради здравословния проблем се наложи да бъде отсрочено седеммесечното ѝ турне , което беше планувано да стартира на 15 юли от Ванкувър, Канада.

" Любовта на фамилията и приятелите е най-хубавото лекарство ", написа поп звездата в профила си в Instagram.

" Като майка в действителност се ангажираш с потребностите на децата си... Но когато обстановката стана много комплицирана, децата ми в действителност се появиха поради мен. Видях една тяхна страна, която в никакъв случай преди не бях виждала ", споделя още певицата .

Мадона благодари на приятелите си за " любовта и поддръжката " в обявата с прикрепена фотография, на която тя прегръща сина си Дейвид . На различен фотос поп звездата е до щерка си Лурдес .
                 

Тя показа и изображение, на което държи полароидна фотография и споделя, че е направена от Анди Уорхол на Кийт Харинг, облечен с яке, върху което е изрисувано лицето на Майкъл Джексън .

Мадона разказва тримата създатели като " идеален триъгълник от величие ", което " е докоснало толкоз доста животи, в това число и моя ".

Певицата благодари на мениджъра си Гай Озиери за подаръка и прибавя: " Разплаках се , когато отворих този подарък, тъй като осъзнах каква късметлийка съм, че съм жива. И какъв брой съм щастлива, че съм познавала тези хора и толкоз доста други, които също са си отишли ".
                 

В края на обявата Кралицата на попа написа: " И благодаря на всички мои ангели, които ме опазиха и ми разрешиха да остана, с цел да си свърша работата! ".

В предходно изказване по-рано този месец Мадона съобщи, че проектът ѝ е да отсрочи концертите си в Северна Америка и да стартира турнето " Celebration " от Англия през октомври, напомня Би Би Си.

Европейските ѝ изяви е планувано да стартират с четири концерта в лондонската " O2 Арина " от 14 октомври. Мадона разгласи турнето си през януари, като с него тя отбелязва 40 години в музикалната промишленост.
 Мадона Gulliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР