Маджарово. Екипът на Централния лъч, начело с председателя на ДПС

...
Маджарово. Екипът на Централния лъч, начело с председателя на ДПС
Коментари Харесай

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ от Маджарово: Нека пазим собствения си живот и здраве, този на околните и в деня на изборите всеки да излезе и да гласува с номер 9

Маджарово. Екипът на Централния лъч, отпред с ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ посети Хасковска област с цел да поддържа претендентите от листата на партията. Това оповестиха от пресцентъра на Движение за права и свободи . Водач на листата в региона е ръководителят на Младежко Движение за права и свободи Сезгин Мехмед, следван от Мюмюн Мюмюн, член на ЦОС на Младежко Движение за права и свободи (2016-2020).

В Маджарово Карадайъ прикани хората: „ Да пазим личния живота и здраве и този на близките и в деня на изборите всеки един да излезе и да гласоподава с номер 9 “. Той акцентира, че на тези избори би трябвало да създадем подобен избор че „ Държавните органи и институции да действат според Конституцията в разговор, съгласуваност и съвместен надзор, да извършват ясна стратегия за ускорено развиване и ясни цели, с цел да има вложения, с цел да има работни локална и почтено бъдеще за нашите деца и внуци в България. А това няма по какъв начин да стане въз основата на ненавист, разделяне и опълчване, на което сме очевидци последните 10 години. “. Карадайъ добави: „ Омразата ще победим с обич! “.

Той напомни, че Движение за права и свободи от дълго време е декларирало, че войната сред премиера и президента няма да докара до нищо положително, с изключение на до здравна, обществена, икономическа, финансова, политическа рецесия.

Лидерът на Движение за права и свободи дружно с евродепутата Атидже Вели, претендентите за народни представители, регионални и общински ръководители и кметове, се срещна с жителите на община Харманли, Стамболово и Маджарово.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР