Мачовете на гръцките отбори в Евролигата тази седмица ще се

...
Мачовете на гръцките отбори в Евролигата тази седмица ще се
Коментари Харесай

Везенков за трагедията в Гърция: В такива моменти виждаме колко незначителни неща в ежедневието ни разстройват

Мачовете на гръцките тимове в Евролигата тази седмица ще се проведат по проект, само че за всички е ясно, че баскетболът остана на назад във времето след трагичния случай с трен в Темби, което призна и българската баскетболна звезда Александър Везенков, заминавайки за Милано, където на следващия ден неговият Олимпиакос ще се изправи против Олимпия Миланов в мач от 26-ия кръг на Евролигата.

„ Не мисля, че има човек, който живее в Гърция, а и в целия свят, който да не е видял случилото се. От името на целия тим желая да изкажа съболезнования на фамилиите на жертвите. Това е огромна покруса. Нека почиват в мир. Баскетболът е на второ място. В такива моменти виждаме какъв брой незначителни неща в всекидневието ни разстройват, от какви неща се стресираме. Всеки може да е на мястото на тези хора, тъй като приказваме за младежи. Иска ми се тази покруса да е последната, дано се поучим от нея. Моите съболезнования на всички скърбящи. ", съобщи Везенков.
 Заради ужасяващата злополука в Гърция: Везенков и компания излизат с черни екипи в Милано Заради ужасяващата злополука в Гърция: Везенков и компания излизат с черни екипи в Милано
Заради ужасяващата покруса, Везенков и неговите съотборници ще излязат на терена с черните си екипи в памет на жертвите от злополуката. Срещата ще стартира и с минута безмълвие.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР