Мачът срещу беше специален за , защото клубът почете паметта

...
Мачът срещу беше специален за , защото клубът почете паметта
Коментари Харесай

Гатузо: Такъв Наполи искам да виждам

Мачът против беше специфичен за, тъй като клубът уважи паметта на легендата си Диего Марадона. Футболистите сътвориха същински театър на празния " ", който към този момент ще носи името на аржентинския талант, и спечлеиха с 4:0. Старши треньорът остана крепко стъпил на земята, само че призна, че е най-доволен от настройката, с която са излезли играчите.

" Трябва да играем толкоз интензивно във всеки мач, да сме със същото въодушевление в рейса, в съблекалнята и на терена. Определено ми хареса настройката на футболистите. Дори когато някой грешеше, постоянно се намираше кой да му помогне. Това желая да виждам - по какъв начин играчите си ръкопляскат един на различен, а не се хулят. Може би виновността е моя, че не съм бил задоволително непоколебим. Но това ще се промени ", посочи Гатузо.

| “Grandissima prestazione. Abbiamo giocato con intensità”

4-0

— Official SSC Napoli (@sscnapoli)
" С толкоз претрупан календар ни беше ясно, че не можем да сме на 100% във всеки мач. Но най-съществен е манталитетът, характерът. Точно това би трябвало да създадем - да намерим салдото. Искам да играем добър футбол, само че и да си проличава, че сме същински тим ", продължи наставникът на Наполи.

" Марадона е легенда, това е ясно за всеки. Разбирам, че всички желаят да изкажат почитта си, само че видях прекалено много хора без маски. Надявам се от на следващия ден в града още веднъж да стартират да се съблюдават ограниченията, тъй като в противоположен случай ни чакат неприятни последици ", предизвести Гатузо.
Той се върна и към абсурда с отхвърли на Наполи да пътува за Торино и да излезе против. Гатузо съобщи, че е сигурен, че неговият тим е можел да реализира добър резултат, в случай че мачът се беше играл. " Надявам се справедливостта да спечелва. За мен имаме 18 точки, тъй като толкоз сме заслужили ", сподели експертът.

Гатузо дефинира като любимец за купата, тъй като " нерадзурите " имат притежават доста класа и дълга пейка. Серия А 9 кръг, неделя 29 ноември  Наполи 4:0краен резулат  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР