Мачът от междинния кръг за първенството на ЮЗ трета лига

...
Мачът от междинния кръг за първенството на ЮЗ трета лига
Коментари Харесай

Чавдар хвърли неочакван бой на Германея - 7:0

Мачът от междинния кръг за шампионата на ЮЗ трета лига сред тимовете на Чавдар (Етрополе) и Германея (Сапарева баня) приключи 7:0. Този резултат се приема като непредвиден и много неочакван, като се има поради, че в миналите два кръга възпитаниците на Атанас Стоилов набраха шест точки от две победи против Банско като посетители и против Ботев (Ихтиман) като домакини.

През първата част на мача много сили хвърлиха футболистите на двата тима, като сътвориха доста динамични офанзиви. Първият гол в срещата бе маркиран в 7-ата минута, когато капитанът на етрополци Николай Иванов добави още един гол в сметката си. Това бе единствено началото на сполучливите положения за момчетата на Красимир Стоев. Въпреки рано падналия гол футболистите на Сапарева баня продължаваха да бъдат дейни в играта и да поддържат наложеното бързо движение от страна на домакините, само че когато механически си по-добър, това води до осъществяване на положения и точно в тази част Чавдар се оказа по-качественият отбор. В 27-ата мин. се стигна до втори гол за домакините с създател Иван Мишев, а минута по-късно пропуск направи Георги Атанасов, който имаше кулоар за голово състояние, само че за негово страдание топката не посети вратата на Германея, защитавана от Евгени Спасов.

След почивката имаше два тима на терена, само че единият в ролята на победител, а другият на доиграващ мача. В 59-ата мин. изключително атрактивно бе попадението на Николай Ботев, който от далечно разстояние бе прецизен и усили актива на тима си на 3:0. Очаквано се стигна до спад в темпото на игра, защото „ Чавдар “ имаше удобна преднина, а силите на противника очевидно се поизчерпаха, само че това не бе всичко в тази среща. Последва нова добра офанзива на домакините и измежду голмайсторите се подреди и Симеон Вешев. В оставащите минути до края се стигна до още три попадения във вратата на „ Германея “. В 73-тата мин. прецизен бе Калоян Тодоров, а пет минути преди края Ивайло Величков изведе по превъзходен метод топката и с тъкмо подаване я прати в краката на Иван Мишев за 6:0. Минута преди последния съдийски сигнал се оформи и крайното 7:0 с гол на Йордан Йовчев.

viaranews.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР