Мачът между Ботев (Пловдив) и Лудогорец от 22-ия кръг на

...
Мачът между Ботев (Пловдив) и Лудогорец от 22-ия кръг на
Коментари Харесай

Снегът отложи мачът "Ботев" - "Лудогорец"

Мачът сред " Ботев " (Пловдив) и " Лудогорец " от 22-ия кръг на Първа лига беше отсрочен за 24 часа. Срещата сред първенеца и носителя на Купата на България трябваше да стартира през днешния ден в 17.30 часа, само че няма да се организира поради тежките метеорологични условия.

Във вторник по същото време основният арбитър Ивайло Стоянов би трябвало да ревизира игрището и да реши дали срещата да се играе или да бъде отсрочена още веднъж. Ако мачът не се организира той ще бъде пренасрочен за друга дата.

По-рано през днешния ден спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз (БФС) реши да отсрочи всички срещи от идния промеждутъчен 23-и кръг на Първа лига. Двубоите, които трябваше да се изиграят сред вторник и четвъртък, няма да се състоят поради " мощен снеговалеж, предстоящи ниски температури и сложна проходимост по пътната мрежа ".

Двубоят сред " Ботев " и " Лудогорец " до последно беше под въпрос. Още от сутринта домакините полагаха огромни старания да пригодят терена в кв. " Коматево " за игра. Непрекъснатият снеговалеж обаче обезсмисли опитите да бъде почистено игрището.

След 15.00 часа дойдоха съдийската бригада, водена от Ивайло Стоянов, и делегатът на мача Валентин Драгомиров.

" Разговаряхме с щабовете на двата тима и с дежурния пратеник преценихме, че мач няма по какъв начин да се играе. Най-важно е здравето на футболистите и длъжностните лица. Наредбата гласи, че след 24 часа би трябвало да инспектираме игрището още веднъж и да преценим дали срещата може да се организира ", сподели Стоянов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР