Мачът, който вероятно ще реши съдбата на титлата в България,

...
Мачът, който вероятно ще реши съдбата на титлата в България,
Коментари Харесай

МАЧЪТ ЗА ТИТЛАТА! Лудогорец приема ЦСКА в битка на живот и смърт

Мачът, който евентуално ще реши ориста на купата в България, ще се изиграе на днешния 20 май. Шампионът Лудогорец посреща кандидата ЦСКА-София от 20:15 часа на своя „ Хювефарма Арена “ в Разград.

„ Зелените “ влизат в срещата с точка преднина и контузените си играчи от предходни срещи. Аут за дуела са продължително контузените Диниш Алмейда, Рк Джонатан и Антон Недялков.

В предходната среща сред двата отбора разградчани взеха известно психическо преимущество с успеха 1:0 на стадион „ Българска войска “. Тогава Игор Тиаго се трансформира в воин за своите с попадението, което осъществя през втората част на дуела.

ЦСКА бързо се отърси след загубата от Лудогорец на 30 април и наниза няколко следващи победи. „ Червените “ обаче идват в Разград в лимитиран състав поради травмите на няколко основни футболисти. Брадли де Нойер, Браян Морено и Жеферсон са контузени, до момента в който Енес Махмутович изтърпява глоба от един мач поради насъбрани публични предизвестия.

Ако „ алените “ на Саша Илич желаят да запазят шансове за купата единствено няколко кръга преди края, то успеха е наложителна, тъй като в противоположен случай първенецът ще дръпне на върха с 4 точки.

Предишният дуел в Разград приключи с триумф на Лудогорец – 2:1. Тогава Матиас Тисера и Якуб Пьотровски означиха за „ зелените “, а Амос Юга върна попадението за столичния гранд.

ЛУДОГОРЕЦ - ЦСКА

Вероятни сформира:

ЛУДОГОРЕЦ : Пад, Пипа, Русо, Вердон, Фон Витри, Гонсалвеш, Пьотровски, Делев, Нонато, Десподов, Тиаго

ЦСКА : Бусато, Матай, Кох, Петров, Турицов, Линдсет, Кареасо, Вион, Гарсес, Хайнц, Назон

НАЧАЛО : 20:15 часа
СЪДИЯ : Георги Кабаков
СТАДИОН : " Хювефарма Арена ", Разград
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР