Лютви Местан е спрял на знака Стоп“ край село Загорско,

...
Лютви Местан е спрял на знака Стоп“ край село Загорско,
Коментари Харесай

Гореща информация за зверската катастрофа със загинало бебе и Лютви Местан

Лютви Местан е спрял на знака „ Стоп “ край село Загорско, преди да се включи в движениено по основния път „ Маказа “ - Кърджали. Това откриват проверяващите на тежкия пътен случай на 14 април, когато на място почина 6-месечно бебе, а родителите му бяха настанени в кърджалийската болница, твърди 24rodopi.com.

``
реклама

Малкото очевидци на зверския конфликт на „ Фолксваген “-а на Местан и „ БМВ “, които се намирали в този миг на разклона и били в други МПС-та, настояват, че Местан е спрял на знака.

„ Спря. Но в този сектор човек и да желае не може да продължи без да спре. Дори да няма знак, всеки лидер стопира “, твърди един от очевидците, който ще бъде очевидец по делото.

Водачът на БМВ-то, който е татко на починалото дете, и брачната половинка му, обаче настояват, че " Фолксваген " -ът не е спрял на " Стоп " -а. Освен това, той признава, че се е движел с превишена скорост, само че не повече от 110 км/час.

Две идентични произшествия са ставали в Кърджалийско в последните години.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР