Лютиерите на Gibson изработиха лимитирана серия от четири електрически китари

...
Лютиерите на Gibson изработиха лимитирана серия от четири електрически китари
Коментари Харесай

Производителите на китари Gibson и известни музиканти в помощ на Украйна

Лютиерите на Gibson създадоха лимитирана серия от четири електрически китари Guitars For Peace Les Paul Custom, които гордо демонстрират незабравимите сини и златни цветове на украинското знаме. Гибсън си партнира с актьори, които свирят  с украинските китари на сцената на турне това лято. В идния търг за набиране на средства за подкрепяне на Украйна с изключение на китарите ще се продават и книги  с подписи от артистите подкрепящи самодейността. Сред тях са Ролинг Стоунс, Пол Маккартни, Слаш, Найл Роджърс, Марк Нопфлър, Касейбиън, Палома Фейт и доста други, наред с артиста Джейсън Момоа. От 11 октомври ще стартира наддаването за китарите Gibson Guitars For Peace Ukraine и техните книги с подписи като самият търг ще може да се наблюдава онлайн тук  или присъствено в Hard Rock New York.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Gibson (@gibsonguitar)

Сто % от средствата от търга на  Gibson Guitars For Peace Ukraine Relief ще отидат за настоящите филантропични потребности на народа на Украйна, както и за напъните за възобновяване след края на спора. В допълнение към китарите Gibson пусна тениската Guitars For Peace T-Shirt, с цел да даде опция и за по-достъпен всеобщо вид за поддръжка за Украйна. Сто % от средствата от продажбата на китарите Gibson Ukraine и тениските Guitars For Peace ще бъдат дарени за незабавни старания за филантропична помощ в Украйна посредством Комитета за незабавни бедствия, част от средствата също ще бъдат употребявани за възобновяване на музиката стратегии в Украйна, когато спорът завърши.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Michael Löhner (@michael.loehner75)

Китарите Gibson Gives Ukraine Relief включват цветовете на украинското знаме, което е международен знак на интернационалната взаимност за свободата, демокрацията и независимостта на украинския народ. Лазурно синият цвят от горната страна отбелязва голямото синьо небе на Украйна, до момента в който златният изпод отбелязва солидните полета със зърно, които покриват три четвърти от страната; знамето на Украйна показва ролята й на житницата на Европа. Силен знак на горделивост, украинският байрак е основан през 1848 година и се вее високо като народен байрак на Украйна повече от 30 години, откогато Украйна реализира своята самостоятелност.

„ Щастлив съм да продам на търг тази моя красива китара в интерес на положителните хора на Украйна “, сподели Пол Маккартни за включването си в самодейността. „ Надяваме се, че това ще им помогне през тази нападателна съветска инвазия. “

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Paul McCartney (@paulmccartney)

„ За мен е чест да съставлявам смелата суверенна страна Украйна “, добави Слаш. „ Горд съм, че ги поддържам по време на този спор. “

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Soph. (@soooslash)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР