Люта война се разгаря между двама от участниците в Игри

...
Люта война се разгаря между двама от участниците в Игри
Коментари Харесай

Разпад и огромна обида след Игри на волята, Андрей и Елиза...

Люта война се разгаря сред двама от участниците в " Игри на волята: България “. Андрей и Елизабет, които бяха съдружници по време на съвсем цялата игра, а Мани даже ги заподозря, че са освен това от близки другари, не могат да се понасят. Двамата са развалили дружбата и към днешна дата даже не си приказват.

" Не е каквато изглеждаше като държание. Не желая да приказвам с нея и да й чувам оправданията ", съобщи във видео чат Андрей преди дни. След отпадането на Елизабет от шоуто, тя се обидила на първенеца и спряла да си подвига телефона. От думите му излиза наяве, че Елизабет не печели игрите.

" Идва седмицата на финалистите и на огромните изненади ", разкриха водещите Димо Алексиев и Ралица Паскалева. " Този сезон изключително се натъртва на силовата част на игрите и на повтаряемостта, с която се минава по няколко пъти по трасетата. Понякога това е смазващо “, споделя пред Лора Крумова Димо Алексиев.

" Игрите стартират на обяд, в най-голямата горещина, което изтощава участниците още преди да са почнали да минават трасето. Гледайки в профил, от време на време на хората им наподобява елементарно. Но всички неща, които се случват на участниците, изключително когато са гладни и жадни, или психически изтощени, са доста по-сложни “, добавя Ралица Паскалева. " Истинската битка идва, когато към този момент си отпаднал, нещата не отиват на добре, само че все пак има участници, които умеят да стискат зъби и да продължат “, разкрива Димо, представен от hotnews.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР