Люта конкуренция по нашето море за привличане на туристи до

...
Люта конкуренция по нашето море за привличане на туристи до
Коментари Харесай

Люта битка! Какво става на морето

Люта конкуренция по нашето море за привличане на туристи до края на юни.

Луксозни ол инклузив почивки на море с огромни понижения, стигащи до 40%, пуснаха хотелиери за интервала до края на юни. Най-много отстъпки оферират в местата за настаняване в курортите Слънчев бряг, Царево, Обзор и други, оповестява Телеграф.
-->
Едно от предложенията е нощувка на база ултра ол инклузив в петзвезден хотел на първа линия в Слънчев бряг. Редовната цена е 347 лв. на помещение, в което могат да бъдат настанени двама възрастни с дете, а след понижението сумата става 208 лева Условието е ваканцията да бъде резервирана до края на май.

В Царево офертите за понижения още веднъж са годни, при изискване че почивката бъде резервирана до края на този месец. Приложението е за пребиваване в апартаментен комплекс, като цената на двойната стая стартира от 60 и стига до 107 лв. без понижението. Отстъпките пък са разнообразни съгласно интервала, за който се възнамерява почивката.

Например за почивка при започване на юни понижението е 40% до 7 юни, а за високия сезон пада на 10%. В цената на нощувката влиза и закуска, прилагане на външен басейн с чадър и шезлонг край него, паркинг, само че с стеснен брой места, туристически налог и застраховка.

От 10 до 20% отстъпка предлага и петзвезден хотел в Поморие, като цените без понижението са от 492 до 508 лв. за двойна стая на база ултра ол инклузив.

Те включат също прилагане на чадъри и шезлонги на плажа и аквапарк с 8 басейна. Оферти с до 40% отстъпка има и в Лознец, Златни пясъци, Несебър и доста други.

Турове по Черноморието започнаха да провеждат оператори. Така да вземем за пример сега се предлага оферта с три нощувки със закуски в хотели по морето и обиколка на забележителностите с туристически рейс. Цената е 250 лв. със 7% понижение. Има дати за потегляне от София на 22 юни, 31 август и за 21 септември.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР