Люксембург. Унгарският министър на външните работи Петер Сиярто заяви по

...
Люксембург. Унгарският министър на външните работи Петер Сиярто заяви по
Коментари Харесай

Magyar Hirlap: Според Петер Сиярто нелегалната миграция трябва да се прекрати в името на борбата срещу тероризма

Люксембург. Унгарският министър на външните работи Петер Сиярто съобщи по време на срещата с сътрудниците си от Европейски Съюз, провела се в Люксембург, че незаконната миграция би трябвало да бъде спряна изцяло, с цел да може да се организира битка против тероризма, написа Magyar Hirlap.
„ Европа се сблъсква с най-голямата терористична опасност на всички времена и съответните ясни думи и целеустремено деяние са нужни в интереса на отбраната на народите в Европа “, съобщи Сиярто по време на срещата в понеделник. „ Скорошните събития демонстрираха, че предходните интеграционни модели са се провалили и има голямо напрежение в европейските общества “, добави той.
„ Нелегалната миграция би трябвало да бъде прекъсната изцяло в ползите на превъзмогването на опасността от тероризма. Ние би трябвало да създадем по този начин, че хората, представляващи опасност за европейските общества да могат да влизат на континента легално и само тези които имат право на това съгласно актуалните регулации, да могат да остават на територията на Европейски Съюз “, добави министърът.

Превод и редакция: Виктор Турмаков
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР