Люк Литлър иска да спечели Световното първенство по дартс, за

...
Люк Литлър иска да спечели Световното първенство по дартс, за
Коментари Харесай

Люк Литлър потвърждава целта си за Световното първенство по дартс с брилянтна закачка на Ман Юнайтед

Люк Литлър желае да завоюва Световното състезание по дартс, с цел да покаже на своя обичан Манчестър Юнайтед по какъв начин се печели трофей.

16-годишният към този момент влезе в историята, откакто стана най-младият състезател, достигнал до последните 16, когато победи комфортно канадеца Мат Кембъл с 4-1 в сряда. И Литлър се усеща убеден в възможностите си да стигне до дъно в Александра Палас.

Сред коледните му дарове бяха два билета за обиколка на стадиона на Олд Трафорд, на която има намерение да отиде, откакто шампионатът завърши. „ Имам неща за моя Xbox, контролер, карти за подарък и два билета за обиколката на стадиона на Манчестър Юнайтед, тъй че ще отида на това след световете “, сподели Литлър.

„ Надявам се, че ще покажа по какъв начин да завоюват трофей. Не знам доста за Глейзър, само че завръщането против Астън Вила беше хубаво за гледане. "

Littler ще се изправи против петкратния международен първенец Raymond van Barneveld или Jim Williams в последните 16 и младежът чака с неспокойствие предизвикателст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР