Люис Хамилтън подсигури своята четвърта световна титла в кариерата и

...
Люис Хамилтън подсигури своята четвърта световна титла в кариерата и
Коментари Харесай

Според Хамилтън Фетел има слаби места, върху които трябва да работи


Люис Хамилтън подсигури своята четвърта международна купа в кариерата и се изравни с най-големия си противник – Себастиан Фетел. По-рано през годината обстановката изглеждаше друга, защото немецът водеше в класирането. Британецът, обаче, обърна нещата в своя изгода, откакто взе успеха на "Монца ". Хамилтън затвърди триумфа си с първи места в Сингапур, Япония и Съединени американски щати.

Люис се трансформира в най-успешния английски водач в историята. На 32 години той е доста по-улегнал и отракан, в сравнение с беше преди. Хамилтън поддържа обмислен жанр на държание, постоянно внимава какво приказва и се държи професионално като политик. Той откри метод да жегне своя най-сериозен конкурент с изказванието, че Себастиан има "слаби страни ", върху които би трябвало да работи, в случай че желае да нападна купата още веднъж през 2018.

"За никой не е прелестно да загуби купата, откакто е водил дълго време. Това възприятие ми е познато " съобщи Хамилтън. "Мисля, че тази година той (Фетел) сподели слаби места, или би могло да се каже точки на изкривяване напрегнат. Сигурен съм, че той ще се опита да работи върху тях през идващия сезон, а аз ще би трябвало да подобря представянето си, с цел да му отвърна. "

Пилотът на Мерцедес добави, че следващата година и двамата ще имат по четири трофеи зад тила си, тъй че конкуренцията кой ще грабне петата в допълнение ще ускори конкуренцията посред им.

Запитан за коментар, Фетел отхвърли да е показал уязвимост. Той допусна, че Люис има поради най-много злополуката на старта в Сингапур. Според Себастиан, това са чисто спортни произшествия, а не неточности от напрежение. "Ако той (Хамилтън) си мисли, че може да се опази от сходни спортни произшествия – добре за него… " съобщи водачът на Ферари.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР